Операційний менеджмент - Левицький, Віктор Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Конспект лекцій із освітнього компонента «Операційний менеджмент» призначений для удосконалення засвоєння теоретичних знань студентів щодо особливостей реалізації та підвищення оцінки ефективності управління операційною діяльністю підприємства на основі правильного використання менеджерами сучасних принципів, інструментів та формування цілісної системи організації його діяльності як комплексного механізму.
Keywords: операція; менеджмент; операційний менеджмент; 378.526.11(02)