Час монологів - Кірєєва, Тетяна; Kireieva, Tetiana (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У статті розкрито сутність творчих монологів, уявлення про час, його символів в історії світового мистецтва, музичної спадщини і новацій, які складають основу розвитку світових культур, їх трансляцію, котра є загальним законом єдності людства, що веде до діалогу. У ритмі космічних, природних циклів усесвітня культура стає системою переконань і сенсом життєдіяльності людства.
Time of the Monologues
Keywords: мистецтво; art; історичні; history; ритмічні; rhythm; темброві; timbre; композиція; composition