Судова правотворчість: умови і підстави здійснення (на прикладі судової практики у спорах про права на нерухоме майно) - Спєсівцев, Денис Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Матеріал присвячений розгляду умов і підстав здійснення судової правотворчості у контексті судової практики у спорах про права на нерухоме майно
Keywords: цивільне право