Правотворчі ідеї В. Липинського у процесі українського державотворення - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Національна академія внутрішніх справ, 2012)
Статтю присвячено дослідженню сформульованих В’ячеславом Липинським основоположних політичних категорій: національна ідея, демократизм, територіальний патріотизм, державна незалежність.
Keywords: Липинський В.; національна ідея; територіальний патріотизм; державна незалежність