Актуалізація проблеми формування особистості в процесі занять боксом - Віхор, В. І.; Vikhor, V. I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано сучасні дослідження, які стосуються ролі занять із боксу для формування особистості спортсмена. In the article the role of boxing in the process of personality formation have been analyzed.
Mainstreaming of Personality Formation in the Process of Boxing
Keywords: чесність; порядність; благородство; сила волі; дисциплінованість; наполегливість; стриманість; honesty; integrity; generosity; strength of will; discipline; perseverance; self-restraint