Формування правової культури студентської молоді: соціально-педагогічний аспект - Чернета, Світлана Юріївна; Cherneta, Svitlana Yu.; Дурманенко, Оксана Леонідівна; Durmanenko, Oksana L. (Чернігівський національний педагогічноий університет, 2012)
В статті розкривається сутність правової культури, аналізується навчально-виховний процес вищого навчального закладу щодо формування правової культури соціального педагога, пропонуються та обґрунтовуються елементи сформованості правової культури.The article reveals the essence of legal culture, examines the educational process of higher education in terms of the formation of the legal culture of social pedagogy, proposed and justified elements forming legal culture.
Formation of legal culture students: socio-pedagogical aspect
Keywords: правова культура; фахівець; правова свідомість; соціальний педагог; навчально-виховний процес; legal culture; professional; legal consciousness; social educator; educational process