Особливості поширення бальнеологічних курортів в Європейському туристичному регіоні - Федорович, Д. В.; Fedorovych, D. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Розглядаються особливості поширення бальнеологічних курортів в європейських країнах. Аналізується історичний розвиток курортного лікування. Пропонується виділення курортів відповідно до спеціалізації на лікуванні захворювань. The features the spread of spa resorts in European countries. Analyzes the historical development of spa treatment. The proposed selection the resorts under the specialization in the treatment of diseases.
The Features of Spa Resorts in the European Tourist Region
Keywords: курорт; бальнеологія; мінеральні води; resort; balneology; mineral spring