Тьюторинг і психологічний супровід в соціальних інституціях - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Тьюторинг і психологічний супровід в соціальних інституціях» є нормативним освітнім компонентом та складений відповідно до навчального плану підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня, галузі знань С Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини, спеціальності С4 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. Мета освітнього компонента: надати майбутнім фахівцям-психологам знання про актуальність тьюторської діяльності в сучасному освітньому просторі, історію тьюторства, методи, прийоми та засоби тьюторської діяльності, особливості планування тьюторського супроводу та технології тьютерської взаємодії у різних соціальних інституціях.
Keywords: тьюторський супровід; психологічний супровід