ВПЛИВ ВОЄННОГО РИЗИКУ НА АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: НОВІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ РИЗИКІВ ТА ВТРАТ - Матвійчук, Іванна Олегівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Повномасштабна війна в Україні стала потужним дестабілізуючим чинником для всіх сфер господарської діяльності. Підприємства зіткнулися з безпрецедентними викликами: руйнуванням інфраструктури, порушенням логістичних ланцюгів, втратою активів, дефіцитом кадрів та зниженням платоспроможного попиту. Ці обставини вимагають перегляду традиційних підходів до аналізу господарської діяльності та впровадження нових методів оцінки ризиків і втрат.
Keywords: ризики; воєнні ризики; оцінка втрат; 004: 339.17