Розвиток вольових якостей студентів кооперативного коледжу. - Дмитрук, Ю. В.; Dmytruk, Y. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті досліджено розвиток вольових якостей студентів кооперативного коледжу. The article focuses on volitional qualities development of the students of cooperative college.
Volitional Qualities Development of the Students of Cooperative College.
Keywords: вольові якості; студент; особистість; розвиток; volitional qualities; student; personality; development