Методи географічних досліджень - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Білецький, Юрій Валентинович; Melniichuk, Mykhailo M.; Biletskyi, Yurii V. (My University, 2010)
В методичних рекомендаціях наведено завдання для проведення практичних робіт. Для кожної роботи визначено тему та мету її проведення, подано теоретичний матеріал у якому міститься інформація необхідна для виконання завдань. Запропоновані завдання для тематичного контролю знань студентів складені у відповідності до навчальної програми з курсу “Методи географічних досліджень” та відповідають вимогам рейтингового оцінювання знань. Вони включають тестові завдання та питання до поточних і підсумкових форм контролю знань.