Географія материків і океанів : навчальний посібник для вивчення головних тем шкільного курсу географії 7-го класу - Павловська, Тетяна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчальний посібник містить контрольні питання, тестові й графічні завдання, географічні головоломки, які формують уявлення та закріплюють знання про загальні природні закономірності земної поверхні, цілісність географічної оболонки, історію відкриття й дослідження континентів та океанів, особливості природи кожного з них. Для учнів, абітурієнтів, учителів, а також студентів спеціальностей 106 „Географія”, 103 „Науки про землю”, 014.07 „Середня освіта (Географія)”.
Keywords: Форма й рухи Землі та їхні наслідки; Походження материків та океанічних западин; Геологічна історія Землі та тектонічні структури; Рельєф материків і дна океанів; Клімат Землі; Океанічні течії; Широтна зональність; Висотна поясність; Африка; Південна Америка; Австралія; Антарктида; Північна Америка; Євразія; Атлантичний океан; Тихий океан; Індійський океан; Північний Льодовитий океан; Світовий океан; 913(100-92:(913(26)](07)