Практична стилістика - Левчук, Ірина Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Подано робочу програму з навчальної дисципліни «Практична стилістика», необхідну для успішного засвоєння лекційного курсу і підготовки до практичних занять. Представлено завдання для самостійної роботи, систему індивідуальної роботи та блок для підсумкового контролю. Для студентів ІІІ курсу галузі знань 0303 «Журналістика та інформація», напрямів підготовки 6.030301 «Журналістика», 6.030303 «Видавнича справа та редагування».
Keywords: стиль; стилістика; функціональний стиль; стилістична диференціація словникового складу української мови; граматичні засоби стилістики; стилістичні фігури