Регіональна політика Європейського Союзу: інформаційно–комунікаційний аспект - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2016)
Монографія присвячена дослідженню зовнішньополітичних і безпекових аспектів регіональних стратегій США і Європи, аналізу багатостороннього співробітництва США і Європи з ключовими акторами міжнародної взаємодії, з’ясуванню особливостей зовнішньої і безпекової політики у сучасній системі міжнародних відносин. Монографія розрахована на фахівців з міжнародних відносин, науковців–американістів, дипломатичних представників, парламентарів.
The EU regional policy: information and communication aspect
Keywords: Інформаційно–комунікаційний; Європейський Союз; прикордонне співробітництво; регіональна політика ЄС; «Регіональна інформація і комунікація»; «Регіональна програма обміну і поширення інформації»