Завдання для автоматизованого тренінгу студентів з програмування - Головін, Микола Борисович; Holovin, Mykola B. (Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка, 2008)
Розглянуті різні типи завдань для автоматизованого тренінгу з програмування в контексті структурної організації ментального відображення об’єктів цієї діяльності. The different types of tasks for the automated training on programming in the context of structural organization of this activity objects’ mental reflection are considered.
The task for the automated programming students' training
Keywords: методика інформатики; увага; структура знань; вивчення практичного програмування; methodology of informatics studying; attention; knowledge structure; studying of practical programming