Етичні та юридичні проблеми в психотерапії - Дейнека, Людмила Панасівна; Павлюк, Тетяна Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Етичні та юридичні проблеми психотерапії» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології). Бібліографічні матеріали, рекомендовані у покажчику, допоможуть студентам ознайомитись з етичними нормами і принципами при виконанні психотерапевтичної діяльності, аналізувати етичні дилеми у практиці психотерапевтичної допомоги та орієнтуватися у правовому регулюванні психотерапевтичної діяльності.
Keywords: бібліографічні видання; 159.9(01)