Економічна складова транскордонного співробітництва України і Румунії - Королевська, А. В.; Korolevska, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розглянуто економічну складову транскордонного співробітництва між Україною та Румунією на основі розрахунку індексів.

The economic component of cross-border cooperation between Ukraine and Romania is investigated on the basis of index calculation.
The economic component of transboundary cooperation between Ukraine and Romania
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації та країнознавства Хмельницького національного університету
Keywords: транскордонне співробітництво; Україна; Румунія; індекси економічного розвитку; cross-border cooperation; Ukraine; Romania; the indices of economic development