Основи наукових досліджень в галузі практичної психології - Магдисюк, Людмила Іванівна; Грицюк, Ірина Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях «Основи наукових досліджень в галузі практичної психології» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та «Магістр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: 159.9-048.88:001.89(072)