Оніричні мікрообрази у творчості Ліни Костенко : психоаналітична інтерпретація - Кошелюк (Бідюк), Олена Василівна; Kosheliuk (Bidiuk), O. V. (Сумський державний університет, 2008)
У статті зроблено спробу аналізу та інтерпретації сновидінь на матеріалі творчості сучасної української письменниці Ліни Костенко. Авторка намагалась дослідити та пояснити символіку сновидних картин, використовуючи психоаналітичний метод дослідження. The article is devoted to the analysis and psychoanalytical interpretation characters of dreams in the Lina Kostenko’s productiveness. The author tries to research and explain the symbolity of dreams using the method of psychoanalysis.
Dream microcharacters in Lina Kostenko’s productiveness: psychoanalytical interpretation
Бідюк (Кошелюк) Олена Василівна - канд. філол. наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування і журналістики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: психоаналіз; несвідоме; сновидіння; архетип; символ; psychoanalysis; unconscious; dream; archetype; symbol