Страховий менеджмент: конспект лекцій - Борисюк, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У конспекті лекцій визначено зміст, структуру та функції страхового менеджменту. Розглянуто принципи управління страховою компанією; особливості управління страховими ризиками та фінансовою стійкістю страховика. Навчально-методичне видання призначено для магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та інших економічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.
Keywords: страховий менеджмент; управління страховою компанією; 336.22:658