Особливості підготовки фотовидань крізь призму редакторського аналізу - Благовірна, Наталія Богданівна; Blahovirna, Nataliia B. (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2011)
Розглянуто критерії редакторської оцінки фотовидань. Проаналізовано рівноправність тексту та зображення.

Editorial’s criteria for photo-edition’s evaluation. The equality of text and images is analyzed.
Keywords: фотовидання; зображення; редактор; photo edition; image editor; assessing