Бізнес-готелі України - Михалевський, Павло Сергійович; Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Протягом довгого часу туристична сфера відіграє важливу роль для людства. Загалом це засіб саморозвитку, пізнання чогось нового, а саме головне – це відпочинок. Також є люди які подорожують з діловою метою. Проте це все неможливе без засобу розміщення, готелю. Варто відмітити, що готельна сфера нині є провідним напрямом економічного і соціального розвиткубудь-якої країни. Якщо говорити саме про ці аспекти то слід звернути увагу на розвиток готелів класу люкс та бізнес готелів, адже саме цими засобами розміщення користується більшість бізнесменів та політиків.
Keywords: туризм; туристична діяльність; туристична сфера; готелі; бізнес готелі; 338.488.2(477):[640.412:005