Інноваційний менеджмент: методичні вказівки до самостійної роботи - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичне видання містить короткий виклад змістового наповнення освітнього компонента «Інноваційний менеджмент», вказівки до вивчення теоретичного курсу та завдання для самостійної роботи, тестові завдання для самоконтролю знань, питання на екзамен, короткий термінологічний словник, рекомендовану літературу.
Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми Менеджмент
Keywords: менеджмент; інновація; інноваційний проєкт; інноваційний процес; 330.314.1(072)