Розвідки і дослідження на Волині - Златогорський, Олексій Євгенович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (Інститут археології НАН України, 2014)
Охарактеризовно дослідження експедиції ДП "Волинські старожитності" на Волині у 2013 р. Введено у науковий обіг нові пам'ятки у смт.Олика, сс.Холопичі, Підгайці, Будятичі.
Keywords: "Волинські старожитності"; Олика; Холопичі; Підгайці; Будятичі; Володимир-Волинський; Апостольщина; капуцини