Методичні вказівки до виконання практичних і лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансових установах» для студентів економічних спеціальностей - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2003)
Описано методику розв’язання задач та виконання лабораторних робіт. Подано теми практичних робіт і рефератів, літературу до курсу, а також перелік питань на іспит. Для студентів-економістів.
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; фінансові установи; financial institutions