Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занять з курсу "Географія транспорту" для студентів спеціальності "Економічна і соціальна географія" - Маковецька, Лариса Олексіївна; Makovetska, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені лесі українки, 2016)
Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занятьз курсу «Географія транспорту» розроблено для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки «6.040104 Географія» спеціальності «Економічна та соціальна географія» освітнього ступеня «Бакалавр». Подано питання усного опитування, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, питання самостійного опрацювання та науково-дослідні теми, питання підсумкового контролю До кожної з тем запропоновано перелік літературних джерел.
Keywords: географія транспорту