Оркестровий клас ч. 2 - Охманюк, Віталій Федорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні вміщено авторські аранжування творів, в основу яких покладено українські народні мелодії. Переважно солюючими інструментами є сопілка та скрипка. Запропоновані інструментальні твори успішно використовуються у концертній діяльності народного оркестру народних інструментів «Волинянка» та впроваджуються у навчальний процес на кафедрі музичного мистецтва ВНУ імені Лесі Українки під час вивчення здобувачами вищої освіти таких ОК як: «Вокально-оркестровий клас», «Методика і практикум роботи з музичним колективом», «Спеціальний клас», «Асистентська практика», «Практика керівництва художнім колективом», «Інструментознавство та інструментування».
Навчальний посібник рекомендований для викладачів та студентів вищих мистецьких навчальних закладів, керівників професійних й аматорських оркестрів та ансамблів українських народних інструментів.
Keywords: Фахова майстерність; музичне мистецтво; інструментознавство; аранжування; 785.11(076.6)