Газета "Наш університет" (2006-2013 рр.) : систематичний покажчик змісту - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Бібліографічний покажчик пропонує систематизований виклад змісту газети «Наш університет» за період з 2006 по 2013 рр., наявної у фонді сектора періодичних видань бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Видання охоплює перелік публікацій у 77 випусках і налічує 1546 бібліографічних описів. Авторами різного роду повідомлень є журналісти, письменники, громадські діячі, викладачі університету, краєзнавці, музеєзнавці, студентська молодь.
Keywords: бібліографічні видання; газета "Наш університет"; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки; 378.4(477.82)СНУ:070(01)