Оцінка індивідуальної підготовленості професійних футболістів - Супрунович, Вікторія; Suprunovych, Victoriya (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто проблему оцінювання індивідуальної підготовленості професійних футболістів за трьома аспектами: біоенергетичний метаболізм, нейродинамічні функції й тактичне мислення. Зроблено розподіл футболістів професійної команди на групи із середнім, вищим та нижчим за середній рівнями підготовленості з кожного блоку. Порівняння показників кожного з футболістів і командної моделі дає змогу здійснити оцінювання індивідуальних відмінностей підготовленості та відповідно побудувати тренувальну й змагальну діяльність гравців The article considers the problem of rating of individual preparedness of professional football players According to three aspects: bioenergy metabolism, neurodynamics functions and tactical thinking. All the football players from the professional team were divided into groups according to middle, high and low levels of preparedness according to each block. Comparison of indices of each football player and team model allows to estimate individual differences in preparedness and build training and competitive activity of players.
Rating of Individual Preparedness of Professional Football Players
Keywords: біоенергетичний метаболізм; нейродинамічні функції; тактичне мислення; індивідуальна підготовленість; оцінювання; футболісти; bioenergy metabolism; neurodynamics functions; tactical thinking; individual preparedness; efficiency of playing activity; rating; football players