Графічні засоби інтимізації в англомовному художньому дискурсі - Палійчук, Анна Леонардівна; Paliychuk, Anna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто засоби графічного оформлення тексту через призму інтимізації наративу. Продемонстровано, що вжиті автором художнього тексту графічні засоби сприяють втіленню комунікативної тактики присутності / залучення адресата на дискурсивному рівні. The article deals with the text graphical means in the light of intimization. It demonstrates their influence on the communicative tactics of addressee involvement on the discourse level.
Graphical Means of Intimization in the English Artistic Discourse
Keywords: інтимізація; дискурс; текст; графічні засоби; візуальний текст; комунікативна стратегія; комунікативна тактика; intimization; discourse; text; graphical means; visual text; communicative strategy; communicative tactics