Наукова комунікація іноземною мовою: програма навчальної дисципліни - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» складена відповідно до навчальних планів магістратури СНУ імені Лесі Українки і враховує особливості фахової підготовки майбутніх спеціалістів з даного предмету та їх спеціалізації. Методика роботи над вивченням даного курсу передбачає обов’язкове опрацювання всіх тем практичних занять, виконання самостійної роботи, реферування фахових статей з української мови на англійську, анотування наукових статей зі спеціальності та ін. Рівень опанування даного курсу студентами визначається на основі рейтингової системи оцінювання.
Програма навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» підготовки магістрів денної та заочної форми навчання, галузі знань 08 Право, спеціальності 081 Право, за освітньою програмою Право.
Keywords: особливості наукового та офіційного стилю; культурологічні відмінності наукових комунікацій; вокабуляр наукової лексики