Індекс стійкості до дезінформації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Експерти відзначили, що практично у всіх країнах Центральної та Східної Європи відсутні як якісні системні відповіді на інформаційні атаки, так і довгострокові національні стратегії боротьби з іноземними дезінформаційними кампаніями, проте вони стверджують, що для всієї ЦСЄ: імунітет до російської пропаганди розвивається, але повільно.
Keywords: індекс стійкості до дезінформації; Desinformation Resilience Index – DRI