Можливості використання Liveworksheets на уроках географії в умовах дистанційного навчання - Озюк, Уляна Миколаївна; Ткачук, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Останні п’ять років стали справжніми викликами для освіти в Україні. Пандемія коронавірусу та повномасштабна війна суттєво обмежили можливість дітей фізично відвідувати школу, що спонукало педагогів шукати нові формати навчання. Нині дистанційне навчання є найефективнішим засобом забезпечення безперервної освіти. Сучасні технології відкривають нові перспективи для онлайн-викладання географії, зокрема використання інтернет-ресурсів, які роблять вивчення цього предмету більш цікавим та ефективним.
Keywords: урок; географія; нова українська школа; дистанційне навчання; Liveworksheets; 373.3/.5.018.43:911]:004