Інноваційні фінансово-кредитні важелі як складова ефективної антимонопольної політики - Павлов, Костянтин Володимирович; Шевчук, Ірина; Pavlov, Kostiantyn V.; Shevchuk, Iryna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
В умовах сучасних трансформаційних процесів в державі питання захисту чесних конкурентних відносин та недопущення проявів зловживання ринковим становищем окремих учасників ринку набуло значної актуальності. Адже забезпечення захисту усіх учасників ринку та регулювання діяльності окремих монополій сприяють становленню та розвитку цивілізованих ринкових відносин, підвищенню ефективності функціонування економіки та є однією зі складових антимонопольної діяльності держави.
Keywords: антимонопольна політика; Іноваціність антимонопольного регулювання; ефективність антимонопольних заходів; фінансово-кредитні важелі антимонопольної політики держави