Сполучуваність лексеми der Weg з іменними частинами мови у німецькій мові - Бондар, Т. Г.; Bondar, T. G. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглядаються синтагми, до складу яких входить лексема der Weg. Проаналізовано, які одиниці можуть формувати лівобічну дистрибуцію лексеми та які значення досліджуваної лексеми реалізуються в тій чи іншій синтагмі. The article deals with the syntagms with the component der Weg. It is analysed what language units can form left-side distribution of the lexeme der Weg and what lexeme meanings are realized in this or that syntagm.
The Combinability of the Lexeme der Weg with the Notional Parts of Speech in the German Language
Keywords: лексема; синтагма; дистрибуція; сполучуваність; lexeme; syntagm; distribution; combinability