Економіка підприємства: методичні рекомендації до практичних робіт - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, Liubov H.; Громко, Лілія Сергіївна; Hromko, Liliia S.; Мохнюк, Анна Миколаївна; Mokhniuk, Anna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації до практичних робіт містять перелік питань, типові задачі для розгляду на практичних заняттях, список літератури. Рекомендовано студентам 1 (на базі молодшого спеціаліста) та 2 курсів галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньої програми «Економіка підприємства».
Keywords: економіка підприємства; business еconomics