Підвищення спеціальної підготовленості плавців груп ПСМ - Мудрик, Жанна Станіславівна (Луцький національний технічний університет, 2024)
У тезах викладено обґрунтування шляхів підвищення ефективності спеціальної підготовки плавців у групах ПСМ на основі використання інформації про схильність плавців до спринтерських, середніх і стайєрських дистанцій.
Keywords: спеціальна підготовка; тренувальний процес плавців; групи ПСМ