Психологія тілесності - Хлівна, Олександра Миколаївна; Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У навчально-методичному посібнику до курсу «Психологія тілес-ності» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підго-товки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабо-раторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Навчально-методичний посібник рекомендується студентам факуль-тету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психо-логія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни. УДК
Keywords: тілесно-орієнтована психотерапія; танцювальна психотерапія; Особливості пластико-когнітивного підходу; 159.923.31:612.821(075.8)