Медична та ветеринарна ентомологія - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, Oleksandr P.; Sukhomlin, Kateryna B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 7 практичних робіт із курсу «Медична та ветеринарна ентомологія», передбачених навчальним планом ОКР «магістр» спеціальності 8.04010201 «Біологія». У роботах розглядаються теми, що висвітлюють основні розділи курсу. До кожної практичної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, література.
Keywords: медична ентомологія; ветеринарна ентомологія; medical entomology; Veterinary entomology