Особливості абревіатур у медичному англійському дискурсі. - Тригуб, Галина Василівна (My University, 2024)
Абревіатури є важливим джерелом збагачення медичної термінології та невід’ємним елементом професійного медичного сленгу. Хоча абревіатури, зазвичай, не мають свого власного значення, а є лише формою скорочення початкової одиниці, вони відіграють важливу роль у професійному спілкування медичних працівників, а саме надають йому виразності, інформативності та лаконічності.
Keywords: абревіатура; бленд; сленг; скорочена форма; усічена форма