Системне, прикладне програмне забезпечення та хмарні технології в освіті - Юнчик, Валентина Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Курс лекцій містить теоретичний матеріал, що стосується системного, прикладного програмного забезпечення та хмарні технології в освіті. Матеріал структуровано за темами, до кожної із тем наведено питання для самоконтролю. Видання призначене для студентів, що навчаються за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика) першого.
Keywords: програмне забезпечення; хмарні технології; інформаційні технології; освіта; 004.4-027.22:004.9]:378(072)