Представлення розв’язків задачі Коші для ієрархії ББГКІ несиметричної системи частинки в термостаті у вигляді розкладу за кумулянтами - Антонюк, Б. П.; Antonuk, B.P. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Побудовано кумулянтне представлення розв’язків задачі Коші ланцюжка рівнянь Боголюбова (ієрархії ББГКІ) несиметричної системи частинки в термостаті. Досліджено збіжність побудованих розкладів у відповідних функціональних просторах. ; We construct the cumulant representation of the Cauchy problem for the Bogolyubov chain of equations (BBGKY hiera rchy) of nonsymmetrical system of particles in thermostat. A convergence of the constructed expansions is invertigated in the corresponding functional spaces.
Representation of solutions of the Cauchy Problem for the BBGKY Hierarchy of NonsymMetrical System of Particle in Thermostat as a Form of Expansion for Cumulants
Keywords: ієрархія ББГКІ; несиметричні системи частинок; BBGKY hierarchy; nonsymmetrical systems of particles