Анатомо-фізіологічні й психологічні особливості адаптаційного періоду першокласників - Чоба, Наталія; Choba, Natalia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано вплив анатомо-фізіологічних і психологічних особливостей розвитку молодших школярів на їх адаптаційний період у першому класі; визначено ефективні напрями роботи для подолання труднощів у першокласників, пов’язаних із входженням у шкільний колектив. The article analyzes the impact of the anatomical and physiological and psychological features of younger schoolboys in their adaptation period in the first class; The effective directions of work for overcoming difficulties in first grade, associated with entry into the school collective.
Аnatomical and Physiological and Psychological Characteristics of First-graders Adaptation Period.
Keywords: анатомічний розвиток; дезадаптація; адаптація; психологічний розвиток; фізіологічний розвиток; anatomical development; maladjustment; adaptation; psychological development; physiological development