Сучасний стан розвитку індустрії туризму Південної Кореї - Дем’яник, Ірина; Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Республіка Корея або Південна Корея – країна в Східній Азії. Південна Корея займає південну частину Корейського півострова. Це одна з найбільш розвинених у туристичному плані країн Південно-Східної Азії, яка вже давно користується стабільно високою популярністю серед туристів.
Keywords: туризм; туристична індустрія; 338.48(477)(082)