Методичні рекомендації з організації та проходження практики студентами юридичного факультету - Кравчук, Володимир Миколайович; Kravchuk, Volodymyr M.; Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymiuk, Olha M (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Методичні рекомендації розроблені та складені на основі нормативно-правових актів, що регулюють порядок організації та проходження практики у вищих навчальних закладах, визначають уніфіковані та апробовані вимоги до оформлення матеріалів усіх видів практики, які передбачені для студентів юридичного факультету.