Комп'ютерні мережі та інтернет-технології - Кирилов, Михайло Анатолійович; Kyrylov, Mykhailo A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Комп`ютерні мережі та інтернет-технології» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньою програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на вивчення студентами основ мережевих та комунікаційних технологій; концепцій побудови, типів та принципів функціонування глобальних та локальних комп'ютерних мереж; апаратних та програмних засобів глобальних та локальних комп'ютерних мереж; технологій глобальних та локальних комп'ютерних мереж; технологій пошуку інформації у мережі Internet; технологій створення Web-сторінок та сайтів з використанням сучасних інструментальних програмних засобів.
Keywords: комп`ютерні мережі; інтернет-технології; технології Internet; стандарти мереж; веб-сервери; системи управління контентом; основні ресурси мережі Internet