Шляхи вдосконалення силових якостей та витривалості в студентів вищого навчального закладу - Навроцький, Е.; Мазурчук, О.; Navtostkyi, Е.; Mazurchuk, О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті обґрунтовано важливість розробки змісту занять із фізичного виховання, які сприяють розвитку сили та витривалості в навчальному процесі студентів, зокрема юнаків. Розвиток цих якостей забезпечує хороший фізичний стан і готовність до творчої діяльності. The importance of the content development of physical education classes aimed to increase mail students’ strength and endurance is discussed in the article. The development of these qualities provides a good physical fitness and prepares students for creative activity.
Ways of Strength and Endurance Increasement of Higher Education Institutions Students
Keywords: фізичне виховання; заняття; сила; витривалість; розвиток; студенти; physical education; classes; strength; endurance; development; students