Інноваційні технології в туризмі : збірник тестових завдань для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності J3 Туризм і рекреація освітньо-професійної програми Туризм - Лисюк, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить тестові завдання, спрямовані на оцінку знань щодо сучасних інновацій у сфері туризму і рекреації, цифрових технологій, сталого розвитку та управлінських рішень у туристичній індустрії. Збірник сприяє розвитку аналітичних і практичних навичок здобувачів, необхідних для ефективної діяльності в сучасному туристичному бізнесі.
Keywords: туризм; технології; інноваційні технології в туризмі; 338.48:330.341(072+079.1)