До питання формування мотивації до професійної діяльності майбутнього фахівця - Мудрик, Алла Богданівна; Бакун, Марія; Mudryk, Alla B.; Bakun, Mariia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Сучасна епоха характеризується високим степенем динаміки та невизначеностi, якi здійснюють вплив всi сфери суспiльного життя та проявляються на рiзних його рiвнях. Принципово новi умови висувають iншi вимоги до фахової пiдготовки фахівця та професiйної освiти, якi покликанi формувати освiдченого, самокритичного, думаючого, iнiцiативного, мобiльного на ринку працi, психологiчно готового до виконання обраної професiйної дiяльностi спецiалiста. Мета статті полягає в теоретичному вивченні феномену мотивацiї до професiйної дiяльностi майбутнього фахівця.