Лабораторні роботи з геології загальної та історичної (мінерали) - Вовк, Олександр Павлович; Vovk, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні вказівки містять необхідну довідкову інформацію та графічні матеріали для проведення лабораторних робіт з курсу "Геологія загальна та історична", а саме вивчення мінералів. Методичні вказівки рекомендовані студентам підготовки бакалавра галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 103 Науки про Землю освітньої програми Гідрологія, спеціальності 106 Географія освітніх програм Фізична географія, Економічна і соціальна географія; галузі знань 01 Освіта спеціальності 014 Середня освіта освітньої програми Географія, економіка.
Keywords: мінерали; форми знаходження мінералів